Skip navigation

FITech 101: Digi & Data

FITech 101: Digi & Data

Tietotekniikan perusteet (FITech 101: Digi & Data) on Aalto-yliopiston tarjoama elinikäisen oppimisen kokonaisuus, jossa opit tietotekniikan ydintaitoja ohjelmoinnista lähtien.

Kokonaisuus on nimensä mukaisesti tarkoitettu kaikille ja se on kaikille ilmainen. Kokonaisuus on jaettu pienempii osiin -- kursseihin -- joiden suorittamisesta saa Aalto-yliopiston virallisia opintopisteitä.

Available courses

The courses below are available for you to start. You can start the courses at any time.

Future courses

The courses below are under development and they will be published when they are ready.

FITech 101: Digi & Data

FITech 101: Digi & Data on ilmainen tietotekniikan ydinasiat kaikille opettava kokonaisuus. Aloittaminen on helppoa -- valitse yllä olevasta listauksesta kurssi, josta olet kiinnostunut, ja ala tekemään. Kun olet saanut kurssin suoritettua, saat ohjeet Aalto-yliopiston virallisten opintopisteiden sekä LinkedIn-badgen saamiseen.

Mikä ihmeen FITech?

FITech-verkostoyliopisto tarjoaa valikoituja opintoja kaikista tekniikan alan yliopistoista Suomessa. Voit päivittää täysin maksuttomasti erityisesti digiosaamistasi. Kurssit ovat kaikille avoimia ja niitä voivat suorittaa kaikki lukiolaisista työikäisiin.

Lue lisää: FITech.io

Opiskelijalle

FITech 101: Digi & Data -opintokokonaisuuden opinnot ovat yliopistotason perusopintoja. Opinnot voidaan lukea osaksi omaa tutkintoasi oman oppilaitoksesi sääntöjen puitteissa. Kysy opintojen hyväksiluvusta myös lukiosi tai ammattikoulusi opinto-ohjaajalta.

Opettajalle

Voit käyttää tätä sivustoa vapaasti omassa opetuksessasi. Nämä oppimateriaalit ovat ilmaiseksi saatavilla ja käytettävissä vähintään vuoden 2023 loppuun asti.

HomeSupport scheduleGrading scheduleCreditsPrivacy noticeAccessibility statementResearch outline